Jenny: Den största förändringen gjorde jag själv

Idag är det ett år och en månad sedan som jag hade min första praktikdag på Najja. Om jag tänker tillbaka på tiden så har mycket hänt sedan dess. Bland annat så har Stina blivit delägare i bolaget, i mars började Kia Lagerqvist att jobba hos oss och för bara någon månad sedan flyttade vi till nya lokaler.

Ett halvår av nya erfarenheter
Den största förändringen för mig handlar om mig själv och min egen utveckling. När jag kom hit första gången på min fem veckors långa praktik hade jag i princip inte alls jobbat med kommunikation innan. Jag minns att det kändes jobbigt att komma till en helt ny arbetsplats och dessutom inte kunna något. Sedan den dagen har jag hunnit med att jobba lite extra på Najja och även haft en till praktikperiod som varade i ett halvår.

Tyvärr är det idag som det där halvåret med praktik tar slut det är dags för mig att lämna Najja. Att få chansen att praktisera en hel termin under min utbildning har varit supernyttigt och jag är så tacksam över allt jag lärt mig.

Jag vill tacka Lotta, Stina och Kia för att jag har fått göra min praktik här och för att ni har låtit mig prova nya saker och ta ansvar. Ni är ett störtskönt gäng som jag verkligen kommer sakna. Om några timmar packar jag ihop min väska här för sista gången men jag är övertygad om att vi snart ses igen. Därför tänker jag inte säga hejdå – VI SES!

/Jenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *