Jessica Sjögren, praktikant hos Najja under maj

Hejsan! Jag heter Jessica och jag har precis börjat min praktik här på Najja kommunikation.

Pluggar på Örebro universitet

Jag läser min fjärde termin inom PR, media och kommunikation på Örebro universitet och har nu en fyra veckors praktik. Jag tycker programmet är väldigt bra och givande. Nu ska det bli ännu roligare och få testa på det jag lärt mig i skolan på riktigt. Jag tror att jag kommer lära mig massor av Stina och Lotta.

Från bygg till PR, media och kommunikation

Jag har inte alltid varit säker på att jag vill jobba inom kommunikation. Jag gick från bygg på gymnasiet till att jobba i butik. Jag studerade ett år på Linneuniversitetet i Kalmar, där jag läste internationell samhällskunskap. Men efter ett år så märkte jag att det inte var min grej och hoppade av. Jag jobbade några år till och försökte hitta något som lockade mig. Det var då jag hittade PR, media och kommunikation här i Örebro. Från första delkursen i A-kursen har det känts 100% rätt.

Taggad att göra praktik

Just nu ser jag fram emot den här korta praktik perioden enormt och är taggad inför de uppgifter jag har framför mig. Och vem vet, kanske får jag komma tillbaka till Najja nästa vår när jag har en hel termins praktik. Så håll tummarna för att jag lyckas göra att bra arbete så Stina och Lotta vill ha mig tillbaka.

/ Jessica

 

Jessica Sjögren
Jessica Sjögren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *